iDNES.tv

  • Zpravodajství
  • Živě
  • Slow
  • Pořady
  • Rozstřel
  • iDNES KINO

  • Vaření

    Pohlreichova omáčka ke křídlům v pivu

    Jak vybrat ocílku a jak s ní pracovat

    Těsto musí prdlat. Pohlreich se učil grilovat čajové koláčky s povidly

    Domácí italské těstoviny nejsou žádné čáry. Zvládnete je během půl hodinky

    Iveta Fabešová připravuje mandlový krém v listovém těstě

    Jak se připravuje základní italské krémové risotto

    Pohlreich opět rožnil, učil pracovat s kuchyňským provázkem

    Čokoládové soufflé podle Pavla Berkyho

    Jak opravit zlomenou špičku nože

    Jak správně připravit míchaná vejce

    Dršťkovou zbožňuji a Punčochář je miláček, říká Chili ze soutěže MasterChef

    Naučte se ostřit nože na kameni jako profesionál