Další videa
-
-
Seriál Arabela: milion marek a další zajímavosti
11 415 zhlédnutí -
V Indianu Jonesovi je spousta filmových chyb
19 368 zhlédnutí -
První dáma Svobodová: žena generála, kterou nezlomili
39 802 zhlédnutí -
Jaké je tajemství řeči stoletých papoušků?
6 584 zhlédnutí -
Učastníci slavné bitvy podrobeni dechové zkoušce
5 600 zhlédnutí -
Silnice se otevřela, řidič skútru neměl šanci
6 403 zhlédnutí -
Vypínač si opravte sami
69 583 zhlédnutí -
Chcete dokonalé řasy? Ukážeme vám, jak na to
57 413 zhlédnutí -
Hrdina. Hasič vysvobozuje řidiče z hořícího auta
8 030 zhlédnutí -
10 neuvěřitelných schopností zvířat
65 352 zhlédnutí -
Kdo vymyslel nanuk? Budete překvapeni
20 970 zhlédnutí -
Likvidace pigmentových skvrn? Magie pro každého
6 882 zhlédnutí -
Zvířecí záchranáři: Král ptačí říše v ohrožení
1 643 zhlédnutí -
Plešivec. Malé Alpy v Krušných horách
4 166 zhlédnutí -
Stylistka vrací úder - reakce na hejty diváků
33 613 zhlédnutí -
Prohrál sázku. Skočil ze 150 metrů vysokého vysílače
61 089 zhlédnutí -
Cimický: Na čem může Kajínek ztroskotat
8 366 zhlédnutí -
Pohroma zelené flotily na jezu v Českém Krumlově
84 927 zhlédnutí -
Snadný trik na drdol z rybího copu
22 158 zhlédnutí -
Herečka Mihulová: Režisér - pes už není pro mě
1 135 zhlédnutí -
8 nejzajímavějších hotelů na světě
8 457 zhlédnutí -
7 nejbizarnějších velikonočních oslav
1 847 zhlédnutí -
5 znaků, že jsou lidé čím dál víc hloupější
28 554 zhlédnutí -
Koláč s lososem. Rychlá delikatesa hodna Michelina
6 333 zhlédnutí -
Petr Zvěřina: Je na dně a soudí se o cizí dítě
66 813 zhlédnutí -
Skrytá kamera: Kdo ubytuje dívku s kufrem?
12 134 zhlédnutí -
5 nejvypjatějších vítězství českých hokejistů
4 935 zhlédnutí -
5 nejhorších úderů sucha v dějinách
2 480 zhlédnutí -
Liška a Révai na cestách: Co všechno ukázali?
33 230 zhlédnutí
Rychle a jednoduše. Špekový knedlík z veky
- Počet zhlédnutí: 9 894
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Třetí díl ze seriálu Tvoříme příběh pečiva. Veka Penam skvěle poslouží jako základ pro špekové knedlíky. S námi to zvládnete raz dva.
K našim špekovým knedlíkům doporučujeme podávat například houbovou omáčku podle tohoto jednoduchého receptu:
250g čerstvých hub
200 ml zeleninového vývaru
4 lžíce másla
1 větší cibule
1 lžíce hladké mouky
½ lžičky drceného pepře
sůl
1 snítka čerstvého tymiánu
V hrnci rozpustíme dvě lžíce másla, nakrájíme najemno cibulku a necháme ji zesklovatět.
Houby dobře očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Pak je přidáme k cibulce a zprudka osmahneme. Promícháme, osolíme a posypeme drceným kmínem. Po deseti minutách opékání přivedeme k varu, zalijeme zeleninovým a necháme mírně probublávat. Podle potřeby zahustíme středně tmavou jíškou, kterou si připravíme ze zbylého másla a hladké mouky. Nakonec podle chuti opepříme.
Hotovou omáčku podáváme s houskovým knedlíkem. Dozdobíme snítkou čerstvého tymiánu.
Dobrou chuť přeje
Penam
Tvoříme příběh pečiva : další epizody
-
Mouka, vejce, čokoláda. Luxusní dezert za moment
11 212 zhlédnutí -
Luxusní žemlovka z vánočky za pár minut
9 096 zhlédnutí -
Koláč s lososem. Rychlá delikatesa hodna Michelina
6 333 zhlédnutí
-
Bramborovo-chlebové knedlíky s hovězím na víně
7 993 zhlédnutí -
Nečekaná návštěva? Sladké potěšení během okamžiku
8 231 zhlédnutí -
Za pár minut. Lahůdka ze surovin, co má každý doma
12 849 zhlédnutí -
Výtečná chlebová polévka během okamžiku
9 356 zhlédnutí -
Vánoční kachna na sladko
8 123 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa
