Další videa
-
-
Josef Vinklář: milovník, kariérista, skvělý herec
43 310 zhlédnutí -
Filmové chyby: Podskalský a jeho Noc na Karlštejně
165 843 zhlédnutí -
Nenáviděná i milovaná: historie prostituce u nás
36 890 zhlédnutí -
Takhle gumového koníka rozmačkal obří válec
22 925 zhlédnutí -
Nejhorší nápad. Přepadení prodejny zbraní
56 880 zhlédnutí -
Robot operuje člověka klíčovou dírkou
1 344 zhlédnutí -
Co teď trápí vdovu po Waldemaru Matuškovi?
43 609 zhlédnutí -
Z holčičky krásnou ženou: po proměně se nepoznala
17 433 zhlédnutí -
Funkční protiatomový kryt: WC, sprchy i márnice
2 661 zhlédnutí -
Víme, jak udržet kabely na stole. Je to snadné
13 343 zhlédnutí -
Triky s gumičkami na stylové účesy
52 120 zhlédnutí -
Lepek. Nepodléháte zbytečné panice?
1 594 zhlédnutí -
Módní peklo: čím víc značek, tím větší luxus?
9 465 zhlédnutí -
Porno web odemkne na Vánoce programy zdarma
33 261 zhlédnutí -
5 nejstatečnějších činů obyčejných lidí
3 729 zhlédnutí -
Módní psí plemena: jaká je daň za roztomilost?
13 081 zhlédnutí -
Pomeje exkluzivně: první rozhovor bez hlasivek
31 822 zhlédnutí -
Beskydy: Nekonečná dobrodružství pod vrcholky hor
10 779 zhlédnutí -
Bezdomovec Zvěřina škemrá u lidí o sprchu
25 023 zhlédnutí -
Švábi mi ničí milostný život, stěžuje si chovatel
2 215 zhlédnutí -
Jednoduchý návod na používání dítěte
21 239 zhlédnutí -
Ornella: Matka se vrátila do puberty, je jako magor
20 182 zhlédnutí -
6 nejvýznamnějších českých podnikatelů
5 668 zhlédnutí -
Toto je rozdíl mezi správnou a špatnou podprsenkou
166 283 zhlédnutí -
Vyrobte s dětmi vánoční dekoraci do okna
8 293 zhlédnutí -
Holubi s dokonalou pamětí. Máme se jich bát?
3 881 zhlédnutí -
Filmové omyly: Vorlův Gympl by za chyby propadl
71 853 zhlédnutí -
Vozíčkář skáče s padákem a jezdí na motorce
2 834 zhlédnutí -
Jsou WC na Matějské jako zámek hrůzy?
2 187 zhlédnutí
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
- Počet zhlédnutí: 13 067
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Hrušky nakrájíme na měsíčky a vykrájíme z nich jádřince. Cukr necháme v kastrůlku zkaramelizovat. Přidáme do něj bílé víno. Vložíme hrušky a vaříme 10 minut. Část hrušek odebereme na dekoraci. Ke zbylým hruškám přidáme rozinky a rozmixujeme na pyré. Briošku nakrájíme na plátky a vykrojíme z ní obdélníčky. V pánvi zahřejeme přepuštěné máslo, vložíme obdélníčky briošky a opečeme z obou stran dozlatova. Kachní játra na povrchu lehce nařežeme do mřížky. Zprudka je opečeme z obou stran na pánvi bez tuku. Croisanty vysušíme v troubě. Pak je nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme na strouhanku. Na talíř servírujeme plátky karamelizovaných hrušek, opečená kachní játra foie gras, opečenou briošku a hruškové pyré. Posypeme strouhankou z croisantů. Ozdobíme bylinkami.
Ingredience
Hrušky, cukr, bílé víno, brioška, přepuštěné máslo, kachní játra foie gras, croisanty, bylinky na ozdobu
Sezónní kuchařka s AvantGardeRežie: Matěj Liška Kamera: Daniel Včeliš, David Škoda Střih: Miloslav Liška © 2016 MAFRA, a.s. |
Sezónní kuchařka s AvantGarde : další epizody
-
Skvostný dezert, kterým vyšperkujete každé setkání
10 519 zhlédnutí -
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
10 938 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 561 zhlédnutí
-
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
11 006 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 188 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 083 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 448 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 980 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 334 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa

