Další videa
-
-
Boj v jednosměrce: Šílený řidič útočil na policii
22 247 zhlédnutí -
Syn Morávkové dělá ve Varech za kasou. Nemá na lístek?
14 455 zhlédnutí -
Jozef: Kuba mě naučila neplánovat a přežít den
5 242 zhlédnutí -
Vyrobte dětem krmítko pro veverky. Přijdou vás pobavit
11 591 zhlédnutí -
Oblékni se jako Pravá blondýna!
2 217 zhlédnutí -
10 bizarností z našeho každodenního života
51 239 zhlédnutí -
Omládněte s přírodní ovesnou maskou
11 033 zhlédnutí -
Lupič-amatér: Při přepadení se začal dusit jídlem
17 111 zhlédnutí -
Proč ženě za volantem nikdy nepouštět rádio
150 752 zhlédnutí -
10 fascinujících funkcí mozku, které neovlivníte
103 044 zhlédnutí -
10 hrůzných faktů o síle atomové bomby
10 905 zhlédnutí -
Riskantní tah: Zločinec na útěku vběhl na dálnici
25 182 zhlédnutí -
Postavte si dokonalé ohniště
41 109 zhlédnutí -
Entlebušský salašnický pes: přítel se sloní pamětí
7 551 zhlédnutí -
První zážitky s kokou i bolívijskou odtahovkou
1 954 zhlédnutí -
Rozebrali jsme a natočili fén zevnitř
1 334 zhlédnutí -
Líbejte se na Petříně. Tereza je fklidu!
1 989 zhlédnutí -
Jak zkrátit dobu žehlení na polovinu? Známe trik
46 587 zhlédnutí -
Šárka o leukémii: Pohled do zrcadla pořád bolí
3 237 zhlédnutí -
Dříve ženám lámali srdce, teď sahají po plastice
5 899 zhlédnutí -
Faltýnová: Leoš si na milionáře jen hraje
57 295 zhlédnutí -
Zní to neuvěřitelně. Od krys se máme ještě co učit
4 339 zhlédnutí -
Jak na vzdušný účes? Foukejte proti logice
41 915 zhlédnutí -
Řeč těla miliardářů: co stojí za jejich úspěchem?
4 369 zhlédnutí -
Tajemný Kittelův dům. Zde se upisovalo ďáblu
22 793 zhlédnutí -
Módní peklo: extra zářez a bílé kozačkové zlo
27 967 zhlédnutí
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
- Počet zhlédnutí: 12 695
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Hrušky nakrájíme na měsíčky a vykrájíme z nich jádřince. Cukr necháme v kastrůlku zkaramelizovat. Přidáme do něj bílé víno. Vložíme hrušky a vaříme 10 minut. Část hrušek odebereme na dekoraci. Ke zbylým hruškám přidáme rozinky a rozmixujeme na pyré. Briošku nakrájíme na plátky a vykrojíme z ní obdélníčky. V pánvi zahřejeme přepuštěné máslo, vložíme obdélníčky briošky a opečeme z obou stran dozlatova. Kachní játra na povrchu lehce nařežeme do mřížky. Zprudka je opečeme z obou stran na pánvi bez tuku. Croisanty vysušíme v troubě. Pak je nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme na strouhanku. Na talíř servírujeme plátky karamelizovaných hrušek, opečená kachní játra foie gras, opečenou briošku a hruškové pyré. Posypeme strouhankou z croisantů. Ozdobíme bylinkami.
Ingredience
Hrušky, cukr, bílé víno, brioška, přepuštěné máslo, kachní játra foie gras, croisanty, bylinky na ozdobu
Sezónní kuchařka s AvantGardeRežie: Matěj Liška Kamera: Daniel Včeliš, David Škoda Střih: Miloslav Liška © 2016 MAFRA, a.s. |
Sezónní kuchařka s AvantGarde : další epizody
-
Skvostný dezert, kterým vyšperkujete každé setkání
10 486 zhlédnutí -
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
10 686 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 481 zhlédnutí
-
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
10 948 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
10 989 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 026 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 298 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 907 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 215 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa
