Další videa
-
-
Praktický pořadač na váš stůl
12 224 zhlédnutí -
Roman Skamene: Se ženou jsme si chtěli pustit plyn
40 876 zhlédnutí -
V brněnské vile utýrali ženu a psa, teď tam straší
16 612 zhlédnutí -
Zoufalý Zvěřina. Prodává zbytky svého majetku
19 099 zhlédnutí -
10 věcí o Billu Gatesovi, které jste nevěděli
27 265 zhlédnutí -
Hybridní Toyoty kapely Slza. Kdo je lepší řidič?
11 385 zhlédnutí -
Viděli jste hologram? Ihned utečte do sklepa
10 264 zhlédnutí -
Úlet české architektury? Dům s křivou podlahou
51 497 zhlédnutí -
Lepek. Nepodléháte zbytečné panice?
1 591 zhlédnutí -
Michal David a jeho Cadillac za 2 a půl milionu
151 234 zhlédnutí -
Projděte si nejvyšší budovu v Česku
10 837 zhlédnutí -
Martucciho prokletí: Na Ivetu myslím každý den
4 707 zhlédnutí -
Žhář zapálil banku, sám má popáleniny na 60 % těla
20 969 zhlédnutí -
Super trik na loupání česneku. Zkuste ho
28 037 zhlédnutí -
Jednoduché kuře z pečící mísy
9 484 zhlédnutí -
Střihněte si triko s lebkou pro odvážné kočičky
1 830 zhlédnutí -
Zkuste super trik na efektní čelenkový účes
82 395 zhlédnutí -
Miss Taťána Kuchařová, vzor všech pracujících žen
14 955 zhlédnutí -
Nej nápady: kdo zbohatl na prdění mravenců?
6 014 zhlédnutí -
Éčka v potravinách. Je panika oprávněná?
2 323 zhlédnutí -
Pro otrlé: bojovníci MMA versus chilli challenge
12 145 zhlédnutí -
Jak efektivně využít klíče k sebeobraně
19 460 zhlédnutí -
Dcera Petra Novotného: Jak je na tom táta doopravdy
22 766 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 164 zhlédnutí -
Kam v Bolívii? Na hřbitov vlaků a solnou poušť
1 464 zhlédnutí -
Unikátní záběry: Češi jdou do války s Hitlerem
22 588 zhlédnutí -
Lupič na ženu vytáhl nůž, ona ho božsky zahnala
191 654 zhlédnutí -
Módní peklo: kalhotové mámení a hrozivý zářez
40 589 zhlédnutí
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
- Počet zhlédnutí: 13 025
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Hrušky nakrájíme na měsíčky a vykrájíme z nich jádřince. Cukr necháme v kastrůlku zkaramelizovat. Přidáme do něj bílé víno. Vložíme hrušky a vaříme 10 minut. Část hrušek odebereme na dekoraci. Ke zbylým hruškám přidáme rozinky a rozmixujeme na pyré. Briošku nakrájíme na plátky a vykrojíme z ní obdélníčky. V pánvi zahřejeme přepuštěné máslo, vložíme obdélníčky briošky a opečeme z obou stran dozlatova. Kachní játra na povrchu lehce nařežeme do mřížky. Zprudka je opečeme z obou stran na pánvi bez tuku. Croisanty vysušíme v troubě. Pak je nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme na strouhanku. Na talíř servírujeme plátky karamelizovaných hrušek, opečená kachní játra foie gras, opečenou briošku a hruškové pyré. Posypeme strouhankou z croisantů. Ozdobíme bylinkami.
Ingredience
Hrušky, cukr, bílé víno, brioška, přepuštěné máslo, kachní játra foie gras, croisanty, bylinky na ozdobu
Sezónní kuchařka s AvantGardeRežie: Matěj Liška Kamera: Daniel Včeliš, David Škoda Střih: Miloslav Liška © 2016 MAFRA, a.s. |
Sezónní kuchařka s AvantGarde : další epizody
-
Skvostný dezert, kterým vyšperkujete každé setkání
10 513 zhlédnutí -
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
10 900 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 537 zhlédnutí
-
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
10 999 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 164 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 078 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 441 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 970 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 322 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa

