Další videa
-
-
Publicista Motl: Máme šanci pochopit Baarovou
34 293 zhlédnutí -
Za nejčistším vzduchem a sněhem na Špičák
262 zhlédnutí -
Záhada: jak chtěli čeští mágové zabít Hitlera?
13 414 zhlédnutí -
Šílená Anglie: Zloděj zkusil ukrást kolo za jízdy
24 164 zhlédnutí -
10 faktů o srdci, které vám můžou zachránit život
45 097 zhlédnutí -
Plzeňsko se pyšní legendárním mostem
3 183 zhlédnutí -
Vteřiny od smrti v rallye speciálu Jana Černého
24 489 zhlédnutí -
Navzdory rakovině odletěla za svým snem
13 247 zhlédnutí -
Nedaleko Jeseníku je prý utopené bohaté město
14 624 zhlédnutí -
10 informací o snech, které vám vše objasní
10 828 zhlédnutí -
3 nej Fidela Castra: projevy, atentáty a kráva
4 494 zhlédnutí -
Zloději zpackali přepadení, kvůli ruční brzdě
16 071 zhlédnutí -
Prostituce: jinde řemeslo, u nás veřejné tajemství
179 409 zhlédnutí -
Suchánek a Genzer. Co by bylo, kdyby nebyly uši
74 996 zhlédnutí -
Řetěz a brzdy. Věnujte se svému kolu
32 477 zhlédnutí -
Filmové chyby: Kolik štrúdlů snědli Páni kluci?
17 807 zhlédnutí -
8 nejzajímavějších hotelů na světě
8 471 zhlédnutí -
Místo rychlého přepadení přišla rychlá smrt
331 214 zhlédnutí -
Jak jednoduše zkrátit protivně dlouhý kabel
14 677 zhlédnutí -
Známí vrazi: maso obětí jedli i prodávali sousedům
3 629 zhlédnutí -
Extrémní rozdíly cen lyžování na Kaprunu
6 540 zhlédnutí -
Nejvtipnější bankovní přepadení skončilo u dveří
24 721 zhlédnutí -
Nádhera. Jízda na řece, ze které můžete rovnou pít
7 217 zhlédnutí -
Módní peklo: to nejlepší z nejhoršího v roce 2017
19 707 zhlédnutí -
Míra Nosek a jeho skvělý kočkolap Audi TT
19 305 zhlédnutí -
Provokativní šněrování? Módní sexy léto je tady
14 284 zhlédnutí -
Celoživotní bolest Matušky: smrt dvojčat
58 955 zhlédnutí -
Zatajené dějiny: tisíce Čechů bojovaly za Hitlera
34 592 zhlédnutí -
Mercedes trenéra Calgary Flames řídí Pokondři
20 253 zhlédnutí
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
- Počet zhlédnutí: 10 687
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Pyré nemusí být jen z brambor. Vyzkoušejte zdravou a velmi chutnou variantu z celeru. Takový krém skvěle doplní uzený hovězí maso.
Celer nakrájíme na kostičky. 2/3 celerových kostek dáme do kastrůlku se smetanou. Osolíme a vaříme doměkka. Uvařený celer i se smetanou rozmixujeme na pyré.
Mrkev a petržel nakrájíme na kostky. Dáme je do hrnce se zbylým celerem a zalijeme vodou. Přidáme celý pepř, nové koření a bobkový list. Přivedeme k varu. Uzený hovězí jazyk překrojíme na menší kusy a vložíme do horkého vývaru. Jazyk vaříme na mírném ohni zhruba 2 hodiny, až bude maso zcela měkké. Z měkkého jazyka odřízneme kůži a maso nakrájíme na kusy. Kusy jazyka povaříme v omáčce demi glace s lanýžovým olejem.
Na přílohu rozdělíme brokolici a květák na menší růžičky. Ve vroucí osolené vodě je povaříme asi 2 minuty. Pak růžičky zeleniny scedíme a krátce orestujeme na přepuštěném másle. Osolíme a opepříme.
Na talíř servírujeme celerové pyré, povařený hovězí jazyk a na másle orestovanou zeleninu. Ozdobíme celerovými chipsy a čerstvými bylinkami.
Ingredience:
Celer, smetana, sůl, pepř, mrkev, petržel, celý pepř, nové koření, bobkový list, uzený hovězí jazyk, demi glace, lanýžový olej, celerové chipsy, bylinky
Na přílohu: brokolice, květák, přepuštěné máslo, sůl
Sezónní kuchařka s AvantGardeRežie: Matěj Liška Kamera: Daniel Včeliš, David Škoda Střih: Miloslav Liška © 2016 MAFRA, a.s. |
Sezónní kuchařka s AvantGarde : další epizody
-
Skvostný dezert, kterým vyšperkujete každé setkání
10 487 zhlédnutí -
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
12 743 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 485 zhlédnutí
-
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
10 951 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
10 996 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 032 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 305 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 917 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 224 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa
