Další videa
-
-
Oblékni se jako Pravá blondýna!
2 232 zhlédnutí -
Filmové chyby a skvělý Willis ve Smrtonosné pasti
19 995 zhlédnutí -
Věčně vysmátá Patricie Solaříková a její VW T-Roc
31 156 zhlédnutí -
5 senzačních zpráv z vesmíru
10 297 zhlédnutí -
Čikatilo: při líčení hrůz rodiny obětí omdlévaly
97 632 zhlédnutí -
Tomáš Verner: Nadupaná Octavia RS a lekce bruslení
20 915 zhlédnutí -
Hloubka ostrosti - trailer na český akční film
4 057 zhlédnutí -
Suchánek a Genzer. Co by bylo, kdyby nebyla voda
148 294 zhlédnutí -
Hipsterský dárek pro kohokoli. Tereza je fklidu!
8 988 zhlédnutí -
Skřivánci na niti: z trezoru rovnou pro cenu
9 958 zhlédnutí -
Palouš vrátil Univerzitu Karlovu do světové špičky
8 074 zhlédnutí -
Monika Štiková: Kokta mě napadl, je to agresor
22 001 zhlédnutí -
Záchrana nebo záhuba? Kdy a jak ježkům pomoci
3 430 zhlédnutí -
Horor? Uvíznout za bouřky v bolívijské lanovce
3 643 zhlédnutí -
Připraví pes na dítě? Nesmysl, říká moderní fotr
8 884 zhlédnutí -
Bára Špotáková má řidičák na náklaďák i na motorku
13 923 zhlédnutí -
A bude hůř! Jaké oteplování? Je to byznys
12 758 zhlédnutí -
To muselo bolet! Žháře zradil Molotovův koktejl
21 441 zhlédnutí -
Pepi Bican přišel o otce i bratra, čelil i nacistům
18 350 zhlédnutí -
Naučte se používat vrtuli
113 268 zhlédnutí -
Milan Kňažko: 20 let byl ve mně malý Francouz
5 253 zhlédnutí -
Italská čtvrť v Praze: měli školu i pivovar
4 664 zhlédnutí -
Mallorca. Obří tobogány a brutální skluzavky
4 713 zhlédnutí -
Proměna: z šedé myšky sexy kost
6 638 zhlédnutí -
Push-upky udělají zázrak s každou velikostí prsou
64 173 zhlédnutí -
Lidová tvořivost zabodovala na erotickém veletrhu
30 039 zhlédnutí -
Módní peklo: kilovky z kůže a pytle za tisíce
11 826 zhlédnutí -
Filmové omyly: Dívka na koštěti pár chyb vyčarovala
30 291 zhlédnutí -
Vytvořte si věšák a police za pár korun
9 960 zhlédnutí
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
- Počet zhlédnutí: 10 932
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Pyré nemusí být jen z brambor. Vyzkoušejte zdravou a velmi chutnou variantu z celeru. Takový krém skvěle doplní uzený hovězí maso.
Celer nakrájíme na kostičky. 2/3 celerových kostek dáme do kastrůlku se smetanou. Osolíme a vaříme doměkka. Uvařený celer i se smetanou rozmixujeme na pyré.
Mrkev a petržel nakrájíme na kostky. Dáme je do hrnce se zbylým celerem a zalijeme vodou. Přidáme celý pepř, nové koření a bobkový list. Přivedeme k varu. Uzený hovězí jazyk překrojíme na menší kusy a vložíme do horkého vývaru. Jazyk vaříme na mírném ohni zhruba 2 hodiny, až bude maso zcela měkké. Z měkkého jazyka odřízneme kůži a maso nakrájíme na kusy. Kusy jazyka povaříme v omáčce demi glace s lanýžovým olejem.
Na přílohu rozdělíme brokolici a květák na menší růžičky. Ve vroucí osolené vodě je povaříme asi 2 minuty. Pak růžičky zeleniny scedíme a krátce orestujeme na přepuštěném másle. Osolíme a opepříme.
Na talíř servírujeme celerové pyré, povařený hovězí jazyk a na másle orestovanou zeleninu. Ozdobíme celerovými chipsy a čerstvými bylinkami.
Ingredience:
Celer, smetana, sůl, pepř, mrkev, petržel, celý pepř, nové koření, bobkový list, uzený hovězí jazyk, demi glace, lanýžový olej, celerové chipsy, bylinky
Na přílohu: brokolice, květák, přepuštěné máslo, sůl
Sezónní kuchařka s AvantGardeRežie: Matěj Liška Kamera: Daniel Včeliš, David Škoda Střih: Miloslav Liška © 2016 MAFRA, a.s. |
Sezónní kuchařka s AvantGarde : další epizody
-
Skvostný dezert, kterým vyšperkujete každé setkání
10 519 zhlédnutí -
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
13 077 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 561 zhlédnutí
-
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
11 006 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 188 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 083 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 448 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 980 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 334 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa

