Další videa
-
-
Ještěři jsou obdivuhodně chytří a rychle se učí
3 579 zhlédnutí -
Šmíroval ženu u bazénu dronem. Reakce byla rychlá
268 704 zhlédnutí -
5 senzačních zpráv z vesmíru
10 301 zhlédnutí -
Celoživotní bolest Matušky: smrt dvojčat
59 038 zhlédnutí -
Naučte se populární kouřové líčení
19 222 zhlédnutí -
-
Jak na vzdušný účes? Foukejte proti logice
42 306 zhlédnutí -
Naučte se dvě pravidla pro plesový účes
29 725 zhlédnutí -
Geniální lachtan rozeznal 90 obrazových symbolů
3 327 zhlédnutí -
Energie na rozdávání? TOP 6 nejživějších plemen
14 801 zhlédnutí -
První český virál: Šílený Ota skočil do zdi
30 666 zhlédnutí -
V těchto 5 státech prázdniny ještě nekončí
4 628 zhlédnutí -
Praha neznámá: Čtvrť kriminálníků, bláznů a učenců
89 948 zhlédnutí -
Z hvězdy sportu hvězdou porna. A pak krutá smrt
646 962 zhlédnutí -
Víte, kde se točila pohádka Ať žijí duchové?
22 205 zhlédnutí -
Česká školačka: Zélandské děti jsou poctivější
11 233 zhlédnutí -
Proměna: Z nevýrazné brunety sexy zrzka
99 490 zhlédnutí -
Zemanová: věznění otce i výhrůžky únosem dcery
22 181 zhlédnutí -
Vytvořte si účes snů s měkkými volnými vlnami
36 501 zhlédnutí -
Přešlapy slavných: mladé, staré a nahaté
75 060 zhlédnutí -
Filmové omyly: Statečné srdce je plné školáckých chyb
157 395 zhlédnutí -
Neuvěřitelné: nikdo si nevzal volnou dvoutisícovku
7 151 zhlédnutí -
Narozeninový speciál moderního fotra
5 692 zhlédnutí -
Ewa Farna: Mediální obraz 1/2
166 387 zhlédnutí -
Deset věcí, které Češi milují na hokeji
6 150 zhlédnutí -
Kdo je to? Za jak dlouho poznáš hvězdu?
3 485 zhlédnutí -
Vondráčková: Už dva měsíce mám Facebook
79 569 zhlédnutí -
Lze si na čokoládě vypěstovat závislost?
11 880 zhlédnutí
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
- Počet zhlédnutí: 11 023
- Přehrát všechny epizody
- Stránka pořadu
- Sdílejte:Facebook
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou, která se hodí nejen k marinovanému kachnímu prsu. Tento recept se i u vás stane oblíbeným, nejen svátečním jídlem.
Šalotková marmeláda s marinovanými kachními prsy
Oloupanou šalotku nakrájíme nahrubo. V kastrůlku necháme zkaramelizovat cukr, pak vsypeme šalotku. Po chvilce přidáme červené víno a balzamiko a necháme vařit, až vše zhoustne na marmeládu.
Očištěné kachní prso opečeme na pánvi ze strany kůže. Po opečení ho v míse zasypeme cukrem smíchaným se solí, natrhaný tymiánem a rozmarýnem a necháme 48 hodin marinovat v chladu.
Na arašídovou drobenku smícháme nasekané oříšky, arašídové máslo, hladkou mouku a cukr. Směs rozprostřeme na plech a pečeme 20 minut na 180°C.
Namarinované kachní prso nakrájíme na velmi slabé plátky a naskládáme je na talíř. Posypeme drobenkou, obložíme salátovými listy a doplníme šalotkovou marmeládou.
Ingredience:
Na šalotkovou marmeládu: šalotku, cukr krupici, červené víno, balzamikový ocet
Na marinované prso: kachní prso, cukr, sůl, tymián, rozmarýn
Na drobenku: lískové oříšky, arašídové máslo, hladkou mouku a cukr
Na servírování směs salátových listů
Sezónní kuchařka s AvantGardeRežie: Matěj Liška Kamera: Daniel Včeliš, David Škoda Střih: Miloslav Liška © 2016 MAFRA, a.s. |
Sezónní kuchařka s AvantGarde : další epizody
-
Skvostný dezert, kterým vyšperkujete každé setkání
10 521 zhlédnutí -
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
13 118 zhlédnutí -
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
10 980 zhlédnutí
-
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 571 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 217 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 091 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 466 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 988 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 353 zhlédnutí
Vložte video do stránky:
Komentáře
Nejnovější videa

