Sezónní kuchařka s AvantGarde
Špičkový šéfkuchař restaurantu AvantGarde Petr Vlásek nakupuje sezónní suroviny a vaří z nich skvělá jídla. Nechte se inspirovat moderními recepty, které zvládnete uvařit sami.
Počet zhlédnutí: 112 217
Řadit podle:
data vydání
|
počtu zhlédnutí
-
-
Delikatesa: Karamelizovaná hruška s foie gras
13 084 zhlédnutí -
Celerové pyré s hovězím jazykem vás dostane
10 950 zhlédnutí -
Kapusta jako delikatesa v netradičním pojetí
10 567 zhlédnutí -
Marmeláda ze šalotky je opravdovou lahůdkou
11 016 zhlédnutí -
Vánoční tip na rybu. Losos jak ho ještě neznáte
11 202 zhlédnutí -
Ohromte rodinu a přátele rozebraným štrúdlem
11 088 zhlédnutí -
Kachní krokety v dýňové polévce? To musíte zkusit
11 457 zhlédnutí -
Dokonale vyvážené jídlo. Zvládnete ho uvařit sami
10 985 zhlédnutí -
Zkuste fantastický recept z řepy a kozího sýra
11 347 zhlédnutí
mobilní verze
© 1999–2023 MAFRA, a. s. a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s. IČ: 45313351. Vydavatelství MAFRA, a. s. je členem koncernu AGROFERT.

